حذف تلگرام-حذف اکانت تلگرام و حذف کانال و دیلیت مخاطب در تلگرام

تلگرام، حذف تلگرام، تبلیغات بیستکا
نوشته شده توسط : سولماز کریمی

فهرست مطالب

حذف تلگرام: از حذف اکانت تا حذف مخاطب، پیام …

 در مقاله ساخت کانل تلگرام به طور کامل نکات مربوطه به ساخت گروه و کانال در تلگرام بیان شد. در این مقاله در مورد انواع حذف های تلگرام با شما صحبت خواهیم کرد  پس با تبلیغات تلگرام همراه باشید تا به جای جستجوی و خواندن مقالات مختلف، در یک مقاله هر چیزی که می خواهید از تلگرام حذف کنید را بیابید.

همانطور که می دانید تلگرام (Telegram) یک پیام رسان اصالتا روسی است، که در مدت زمان بسیار کوتاه محبوبیت زیادی در میان کاربرانش پیدا کرد. تلگرام بر روی دستگاه های اندرویدی، آیفون، ویندوز، لینوکس و مک قابل نصب است. از نسخه تحت وب این پیام رسان نیز می توانید به راحتی و در هر جایی استفاده کنید و این بدان معناست که این پیام رسان از هر جایی می تواند قابل دسترس باشد.

گرچه بحث فیلترینگ تلگرام در ایران داغ است و این پیام رسان محبوب هم اکنون فیلتر است، اما همچنان تلگرام در میان مردم محبوب ترین پیام رسان شناخته شده است و همه از آن استفاده می کنند.

وقتی که شما تلگرام را نصب می کنید یا از نسخه وب آن استفاده می کنید، با وارد کردن شماره تلفن، اکانت منحصر بفردی برای شما در تلگرام ساخته می شود. اما مساله ای که بسیاری از کاربران با آن درگیر هستند، حذف اکانت تلگرام، حذف دو طرفه پیام، حذف گروهی مخاطبان و … است. ما در زیر به طور جداگانه تمامی این حذف ها را به شما آموزش خواهیم داد.

حذف اکانت تلگرام

حذف اکانت تلگرام، تبلیغات بیستکا

گاهی به هر دلیلی، شما نمی خواهید از اکانتی که در تلگرام دارید استفاده کنید و می خواهید همه چت های خصوصی یا کانال هایی که عضو هستید را به یکباره حذف کنید. در مورد حذف پیام، گرچه می توانید به لیست تک تک مخاطبان خود رفته و در صفحه چت هر کدام، پیام های ارسالی را حذف نمایید؛ اما این کار بسیار زمان بر است و در نهایت اکانت شما پاک نخواهد شد. با حذف اکانت تلگرام، دسترسی شما با مخاطبانتان به طور کامل قطع می شود و آن ها به جای نام شما، عبارت Deleted Account را مشاهده خواهند کرد. این عبارت نشان می دهد که شما به طور کامل از تلگرام رفته اید.

اگر شما به قسمت تنظیمات در تلگرام بروید، گزینه ای برای حذف اکانت تلگرام نخواهید یافت؛ بنابراین زیاد دنبال این گزینه نباشید. شما حتی اگر در قسمت اکانت های گوشی موبایلتان نیز، اکانت تلگرامتان را حذف کنید، این اکانت فقط از گوشی شما حذف خواهد شد ولی در سرورهای تلگرام، اکانت و آیدی شما همچنان باقی است.

برای حذف اکانت تلگرام، باید از سایت تلگرام به قسمت حذف اکانت، بروید. همانطور که در تصویر زیر نیز می بینید.

حذف اکانت

 

در این قسمت شما باید شماره موبایلی که اکانت تلگرامتان را با آن ایجاد کرده اید، به همراه کد کشور، وارد کنید و گزینه Next را بزنید، تا وارد مرحله بعدی شوید. با زدن دکمه Next ، یک رمز برای اکانت تلگرام شما ارسال می شود، باید این رمز را در قسمت Password وارد کنید. حالا تلگرام از شما می خواهد که دلیل حذف اکانت خود را بنویسید. این متن زیاد مهم نیست، صرفا باید شما برای رفتن به مرحله بعدی حذف، این قسمت را پر کنید.

با کلیک بر روی گزینه Yes, delete my account اکانت شما به طور کامل از روی سرورهای تلگرام حذف خواهد شد، بطوری که امکان بازیابی مجدد آن را نخواهید داشت.

حذف خودکار: عکس و ویدیو

حذف خودکار محتوا، حذف دوطرفه پیام در تلگرام، تبلیغات بیستکا

گاهی اوقات شما به هر دلیلی می خواهید عکس یا ویدیویی را در یک مدت زمان مشخص در یک گروه تلگرام قرار دهید و پس از گذشت زمان مقرر، پیام حذف شود. در ورژن های قبلی تلگرام، باید این کار را خودتان به صورت دستی انجام می دادید. در این حالت اگر بیشتر از 48 ساعت از انتشار پیام می گذشت و شما آن را پاک می کردید، آن پیام فقط از تلگرام شما حذف می شد و در تلگرام طرف مقابل باقی می ماند. از طرفی شما باید حواس خود را جمع می کردید تا در زمان مورد نظر به آن گروه یا چت خصوصی رفته و پیام را پاک کنید.

در آپدیت جدید، تلگرام کار را برای کاربرانش راحت تر از آن چیزی که فکرش را بکنید کرده است. در آخرین آپدیت تلگرام، شما می توانید برای حذف شدن عکس ها و ویدیوهای خود زمان مشخص کنید، تا در زمان تعیین شده، محتوا به طور خودکار حذف شود.

یکی دیگر از ویژگی های جالب در آپدیت اخیر تلگرام، این است که اگر کسی از تصاویر یا ویدئوهای زمان دار اسکرین شات بگیرد، تلگرام به شخص خبر می دهد.

حذف مخاطبان در تلگرام

گاهی شما می خواهید که تمام مخاطبانتان را از تلگرام حذف کنید. چه وقت این خواسته مهم می شود؟ فرض کنید که شما یک حساب مشترک تلگرام با دوستانتان دارید، وقتی این اکانت را روی گوشی خود فعال می کنید، احتمال دارد که مخاطبان گوشی شما در اکانت تلگرامتان سینک شوند و دوستانتان نیز به مخاطبان شما دسترسی داشته باشند. در اینصورت شما مجبور خواهید بود، مخاطبانتان را یکی یکی حذف کنید. این کار در صورتی که تعداد مخاطبانتان زیاد باشد، هم زمانبر و هم حوصله سر بر است! ما در اینجا ترفندی را به شما آموزش می دهیم که به راحتی بتوانید همه مخاطبان خود را با یک حرکت ساده حذف کنید.

در این روش، شما باید از نسخه وب تلگرام، وارد اکانت خود شده و به قسمت Contacts رفته و گزینه Edit را بزنید؛ سپس می توانید لیستی از کانتکت هایی را که می خواهید حذف کنید انتخاب و گزینه Delete  را بزنید.

با انجام این کار می توانید، چند مخاطب را همزمان حذف کنید. به همین راحتی!

حذف دو طرفه پیام در تلگرام

وقتی شما در یک گروه یا چت خصوصی پیامی را ارسال می کنید، تا 48 ساعت فرصت دارید، پیامتان را حذف کنید. اما حذف دو طرفه پیام به این معنی است، که شما طوری پیام را حذف کنید که نه فقط خودتان، بلکه مخاطب یا مخاطبانتان نیز دیگر نتوانند پیام ارسال شده توسط شما را ببینند.

برای این کار شما باید روی پیام ارسالی کلیک کرده و گزینه Delete را انتخاب کنید. در دیالوگ باکس Delete، یک چک باکس با عنوان Delete for وجود دارد، اگر شما تیک این گزینه را بزنید، پیام هم برای شما و هم برای مخاطبانتان حذف خواهد شد و دیگر هیچ کس نمی تواند آن پیام را ببینید. توجه داشته باشید که شما نمی توانید پیام حذف شده را بازیابی کنید.

حذف فضای اضافی در کش

حذف کش تلگرام، تبلیغات بیستکا

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که گاهی عکس ها و ویدیوهایتان در تلگرام باز نمی شوند. این موضوع تقریبا برای همه در حین استفاده از تلگرام اتفاق افتاده است. راه حلی که در این مواقع پیشنهاد می شود، این است که کش تلگرام را پاک کنید. کش تلگرام فضایی از دستگاه شماست که همه تصاویر، گیف ها، ویدیو ها و سایر فایل هایی که در تلگرام دانلود و مشاهده می کنید، در این قسمت قرار گرفته و فضای زیادی از دستگاه شما را اشغال می کند. با حذف کش تلگرام، این فایل ها از دستگاه شما پاک خواهد شد اما در تلگرام وجود دارد و هر زمان که بخواهید می توانید مجدد آن فایل ها را دانلود و استفاده کنید.

در نسخه های قبلی تلگرام، حذف کش باید به صورت دستی انجام می شود؛ بدین معنا که هر بار به قسمت تنظیمات رفته و دکمه delete cache را بزنید. مدتی است که تلگرام قابلیت جدیدی برای حذف کش ایجاد کرده است. به کمک این قابلیت می توان برای حذف کش به صورت خودکار برنامه ریزی کرد.

برای این کار به قسمت Setting تلگرام رفته و وارد Data and Storage شوید. حالا به قسمت Storage Usage بروید. در اینجا چند گزینه خواهید دید، که یکی از آنها Keep Media است. در قسمت Keep Media بازه زمانی مشخصی وجود دارد، اما مفهوم این گزینه ها چیست؟

در واقع در این قسمت شما با مشخص کردن بازه زمانی، به تلگرام خود دستور می دهید که در زمان تعیین شده، کش شما را از مطالبی که در این مدت استفاده نشده، پاک کند. با انجام اینکار فضای خالی برای حافظه تلگرام شما آزاد می شود و سرعت لود شدن عکس ها و ویدیوها در تلگرام افزایش می یابد.

تبلیغات در تلگرام

دیدگاه

نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید

آدرس ایمیل خود را وارد نمایید

متن دیدگاه وارد نشده است

محبوب ترین مقالات

bistka support icon

مشاوره رایگان برای تبلیغات

برای داشتن تبلیغات پربازده، به صورت کاملا رایگان با کارشناسان ما مشاوره کنید

آیدی تلگرام : @Bistka_CRM

در مورد تبلیغات بیستکا سوالی دارید؟

با کارشناسان ما از طریق تلگرام در ارتباط باشید

پشتیبانی بیستکا در تلگرام @Bistka_Crm
ارتباط با بیستکا